The Single Best Strategy To Use For prefabrik ev

Wiki Article

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çok sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Sizler de en son trend çift ve tek kat prefabrik ev modelleri ile tanışmak isterseniz Website sayfamızı inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

İstenilen noktaya hızlı teslimat ile taşınan dayanıklı prefabrik ev, kolayca montaj edilebiliyor. Belirlenen başka bir arsaya da kolayca taşınan bu evler, şehir dışında yaşamak isteyenlerin de gözdesi hâline geliyor.

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel kırklareli prefabrik ev modelleri yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Taşınabilirdir, dolayısıyla prefabrik ev kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Çoğu kişi gibi siz de bir an önce yeni evinize taşınmak istiyor evinizin inşaatını 1 yıl beklemek istemiyorsanız. Prefabrik evler sizin için best bir tercih olacaktır.

Deprem ile birlikte aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı olan çanakkale prefabrik ev fiyatları prefabrik yapılar, şehir dışında barınma isteğini de karşılıyor.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Boyalarımız su prefabrik bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Bunun yanı sıra ruhsat başvurusu ve prefabrik ev modelleri evin kurulumunun gerçekleşeceği alana uygulanacak standart işlemlerde de destek hizmeti sunulabiliyor. Böylelikle sizin için en önemli nokta hayal ettiğiniz kadar güzel bir ev modelini tercih etmek oluyor.

Report this wiki page